Problemă actuală

Pericol sporit de INFECŢII şi EPIDEMII

01:59 May 26 2017 Chişinău, b-d Cuza-Vodă, 42 scara 1, ap.17. Sectorul : Botanica

Descriere
S E S I Z A R E

Prin prezenta, locatarii casei nr.42 din bd. Cuza-Vodă mun. Chişinău, ajungînd în pragul disperării privind situaţia creată în casa dată, vă comunică următoarele;
În scara 1 al blocului dat, ap.17 locuieşte dna Beşleaga Olga. De mulţi ani în apartamentul respectiv s-a creat o gunoişte în deplin sens al cuvîntului, din motivul acumulării gunoiului în apartamentul sau din tomberoanele de lîngă casă de către stăpîna acestui apartament.
În februarie 2010, urmare a consolidării locatarilor din cauza înmulţirii rozătoarelor şi a insectelor (taracanilor şi muştelor de gunoi) în apartamentul dat, din apartamentul dat a fost evacuat 4 autocamioane de gunoi, cu dezinfectarea ulterioară de către Centrul de Sănătate Publică Chişinău.
În martie 2014 din cauza depozitării gunoiului în apartamentul dat, s-a întîmplat un incendiu neesenţial în acest apartament. Mulţumită reacţiei vecinilor incendiul a fost stins la timp fără consecinţe grave pentru locatarii casei.
Actualmente, cu reglet pentru toţi locatarii, menţionăm că situaţia s-a repetat. Apartamentul dat este invadat de gunoi, pe care zilnic d-na Beşleaga îl duce din tomberoanele de gunoi din preajma casei de locuit.
La observaţiile şi pretenţiile noastre d-na Beşleaga nu reacţionează. Conducerea selului este neputincioasă în situaţia creată, nefiind întreprinsă nici o acţiune ori de cîte ori ne-am adresat. În scara blocului persistă un miros insuportabil, însoţit de insecte mare (muşte verzi), care intră în apartamentele noastre. Mai mult ca atît, pe timpul de temperaturi înalte, caniculă, în care ne aflăm, este imposibil de deschis măcar geamurile pe timp de noapte din cauza mirosului insuportabil.
În situaţia creată există un risc sporit de izbucnire a unei infecţii, epidemii, astfel încît tolerarea acestei situaţii mai departe este imposibilă. Locatarilor acestei scări, în timpul ieşirii şi intrării în apartamentele lor li se face rău de miros insuportabil (greţuri), nemaivorbind de copii.
La momentul dat suntem invadaţi de un miros insuportabil şi muşte enorme care ies din apartamentul dat. Iar apartamentul dat este O GUNOIŞTE adevărată, care este UN FOCAR DE INFECŢII ŞI EPIDEMII.
Reieşind din cele expuse, întru evitarea adresării în alte organe, instanţe sau mass-media, solicităm implicarea de urgenţă a serviciilor specializate pentru soluţionarea cauzei date.
Vă mulţumim anticipat.
Persoană responsabilă:
Profile picture
Nume: no info

Funcţie: no info


Features
Credibilitate problemă: UP DOWN 0
Lasa un comentariu
Nume:
Email:
Comentarii:
Security Code:
Captcha

Rapoarte Aditionale

Pericol sporit de INFECŢII şi EPIDEMII

01:59 May 26, 2017

Chişinău, b-d Cuza-Vodă, 42 scara 1, ap.17., 0 Kms

Aruncă deșeuri

13:43 Feb 19, 2019

str. Academicean Natalia Gheorghiu, 0.05 Kms

Aruncă deșeuri

13:43 Feb 19, 2019

str. Academicean Natalia Gheorghiu, 0.05 Kms

Drumul spre gradinita Nr.182

13:59 Nov 21, 2017

ул. Cuza Voda 41/2 - 22/1, 0.1 Kms

Lipsă apă caldă

23:32 Apr 16, 2015

Chişinău, str. Testemiţanu 29/2, ap. 104 (clădirea "Romaşca"), 0.11 Kms