Problemă actuală

petitie

11:47 Nov 5 2018 Chisinau, str. Alecu Russo 63/3 Sectorul : Ciocana

Descriere
In fapt, locuiind la primul etaj in cladire de locuit situata pe adresa: mun.Chisinau, str. Alecu Russo 63/3, ap.37, eu ma confrunt cu o mare problemă ce tine de parcarea automobililor sub fereastrele apartamentului meu, si mai ales sub fereastra bucatariei mele, unde automobilele să parchează chiar sub fereastra.
Persoanele ce deţin automobile şi nu au locuri de parcare se parcheaza unde nimeresc – pe gazoane, in fata cămerei pentru gunoi, pe bardururi, in faţa uşii de intrare a blocului de locuit….şi sub fereastra bucatariei mele.
Eu nu am posibilitate să deschid ferestrele in apartament, si mai ales la bucatarie, pentru ca toate gazele de la autovehicule, care sunt parcate sub fereastră patrund în apartament si nepotica mea de un an de zile este nevoita sa raspire cu gazele acestea (sînt zile, mai ales in zile de odihnă, chînd sub fereastra bucătariei mele să schimbă cu locurile de parcare pînă la cinci autovehicule). Iar chând să parchează vre-un vehicul mai înnalt (numit in popor BUS), îmi închide şi toata lumina la bucătărie. Iar la primele etaje, după cum cunoaşteţi, lumină şi aşa e foarte puţină în apartement.
Degrabă vin frigurile, şi pentru a încălzi motorul la automobil a să fie nevoie de timp cu mult mai îndelungat de chît acum. Şi toate gazele de la automobile o să patrunda la mine in apartament, si mai ales la bucătărie. Dar să stau cu fereastra închisă la bucătărie eu nu pot, pentru că, ca şi orice locataş, eu prepar bucate şi am nevoie să deschid fereastra, şi nu numai chînd prepar bucate, dar şi pur şi simplu să aeresăsc apartamentul.
În lumina celor expuse mai sus, eu locuitorul ap.37, str. Alecu Russo 63/3,
mun. Chisinau, Antonina Ghieş, va rog respectuos sa-mi dati explicare:
1. Cum să ma protejazi de la parcarea automobililor sub fereastra bucătariei mele ca sa nu raspiram nici noi, maturii, nici nepotica mea micuta cu gazele, care patrund in apartament;
2. Sa-mi explicati regulile parcarii automobililor (cum mici asa si mari- bus) in curtile si in fata blocurilor de locuit.

Сu respect, Antonina Ghies.
Tel. de contact 069106314
Persoană responsabilă:
Profile picture
Nume: Ilascu Lidia

Funcţie: Sef al Directiei Socio-Ecologice
Credibilitate problemă: UP DOWN 0
Lasa un comentariu
Nume:
Email:
Comentarii:
Security Code:
Captcha

Rapoarte Aditionale

Lipsa iluminare strada (statie)

00:56 Jan 29, 2015

Chisinau, Str. Igor Vieru 11, 0 Kms

Maidanezi

13:03 Jan 29, 2015

Chisinau, Bd. Traian 21/4, 0 Kms

Iluminarea stradala

11:28 Jan 30, 2015

Str. I.Pelivan cu Str.Ion si Doina Aldea-Teodorovici, 0 Kms

Va rugam instalati un tobogan in ograda blocului

13:18 Jan 30, 2015

Dokuceav 3, 0 Kms

iluminare stradala

22:32 Jan 30, 2015

chisinau str. vinatorilor 47, 0 Kms