Cetățenii au raportat deja 738 probleme și au lansat 34 inițiative civice Cetățenii au raportat deja 738 probleme și au lansat 34 inițiative civice

Despre

Alerte.md este o platformă care permite o administrare inteligentă a orașului, și are ca scop eficientizarea comunicării dintre cetățeni, societatea civilă și administrația publică locală, fiind dezvoltată de organizația Mediapoint cu sprijinul financiar al National Endowment for Democracy

Versiunea locală a platformei Alerte.md în municipiul Bălți a fost creată cu suportul Open Government Partnership prin Programul UE pentru Integritate.

Versiunea locală a platformei Alerte.md în municipiul Cahul a fost creată de organizația Mediapoint, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului ”Alerte.md în orașul tău” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene. Platforma alerte.md/cahul este administrată de Primăria municipiului Cahul.

Versiunile locale ale platformei Alerte.md în orașele Leova și Cantemir, au fost lansate cu suportul National Endowment for Democracy.